Een reiziger gekenmerkt door pieken en dalen. Ge├»nteresseerd in de mens en natuur. Dromen zijn toekomstige doelen en passie is een onuitputtelijke energiebron. Raar en gewoon zeggen evenveel over mij. Zonder het kind in me te verliezen als volwassene op zoek naar de essentie van mezelf. Buiten de comfortzone dwalen mijn gedachten en fantasie├źn rond. Ik schrijf onder de pseudoniem M.J. Waal.

Na het succesvol afronden van de HBO- opleiding pedagogiek ben ik verder gegaan op de universiteit van Amsterdam met als doel de master Orthopedagogiek te voltooien. Tegen het einde van die opleiding werd ik alleen maar ongelukkiger als ik dacht aan afstuderen en mijn toekomst. In die zelfde periode besloot ik te gaan voor wat ik echt wilde doen in het leven. Sindsdien heb ik besloten mijn droom te volgen en dat is: schrijver zijn/mezelf kunnen onderhouden door het schrijven van boeken.

Ik heb al jaren verschillende verhaallijnen in mijn hoofd die door de jaren heen concreter zijn geworden in mijn fantasie en zonder dit proces heel bewust te hebben meegemaakt (vanwege studeren, sporten, werken) heeft het me gebracht naar dit punt. Het punt waar ik ben begonnen met de eerste verhaallijn op papier te zetten. Veel mensen zullen vragen/denken is een saga niet te groot om mee te beginnen? Dat zou kunnen, maar ik heb deze wereld zo concreet en levendig in mijn hoofd dat ik me voor nu niet eens op een ander verhaal zou kunnen richten al zou ik dat willen.

Via mijn website zal ik de informatie en nieuwe updates delen over de saga. Naast informatie over de Humanimals saga zijn er ook blogs en quotes (van mijzelf en van anderen die mij inspireren) op mijn site te vinden.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van mijn saga en/of blogs?

Subscribe dan even onderin op mijn homepage.