In een post apocalyptische wereld heeft bij sommige mensen een specifieke verandering in hun DNA plaats gevonden. Dit zeldzame Alfa gen maakt een combinatie mogelijk tussen mens en dier zonder uiterlijke veranderingen. Medius wordt achterna gezeten door het leger van de Heilige Raad en zoekt wanhopig naar antwoorden. De mysterieuze boodschappen van zijn opa zijn slechts het begin van een onwerkelijk avontuur. Ook het verzet Libertus wat strijd voor gelijkheid tussen alle mensen is op zoek naar Medius. Khadija is één van de vrijheidsstrijders op zoek naar hem. Naast haar missie om hem veilig naar Citadel te escorteren, krijgt ze eindelijk toestemming zelf getest te worden.

Hoewel het controversiële gen als fout van de natuur wordt gezien, besluit Valeri haar Alfa gen te omarmen en vlucht ze van huis. De drie vinden hun weg naar Citadel, een plek waar de transformatie plaatsvindt. Daar ontmoeten ze een mysterieuze man genaamd Caleb die op zijn eigen manier een revolutie wil starten.

De Heilige Raad van Europenia en het leger wat hen dient, zullen er alles in hun macht aan doen om de ongelijke verdeling te behouden. Alsof dat nog niet erg genoeg is, blijkt er ook een mysterieuze groep Olympus te zijn. Geconfronteerd door hun verleden als mens en toekomst als humanimals, zullen ze allemaal een rol spelen in het lot van de wereld.

Bestel hier